Людям з порушення зору Звичайна версія

Понад 4000 кв м комерційної нерухомості в одному з торгових центрів столиці виставлено на перші торги

24.05.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

12 червня у системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу нерухомості, що перебуває на балансі ПАТ КБ «ЄВРОБАНК». Об’єкт, площею 4001 м2, у Деснянському районі столиці на перші торги виставляється із початковою ціною реалізації  156,20 млн грн.

 

На продаж виставлено групу приміщень, загальною площею 4001 м2, на другому поверсі 5-ти поверхового гаражу. Об’єкт розташовується у м. Київ, вул. Братиславська, 52. Сьогодні у будівлі розміщується торговий центр, виставлені на продаж приміщення здані в оренду. 

Актив виставляється на продаж уперше. Детальна інформація – публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

12 червня у системі «ProZorro.Продажі» відбудеться перший аукціон. Організатор торгів – Товарна біржа «ПОЛОНЕКС». Заявки на участь  у торгах приймаються до 11 червня.

Початкова ціна реалізації – 156 197 839,00 грн. За умовами «пілотного проекту», який зараз реалізується у Фонді, актив на перші торги виставляється за балансовою вартістю. У той же час, у публічному паспорті торгів визначено дати та умови проведення наступних аукціонів (у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися). 

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.