Людям з порушення зору Звичайна версія

НЕЖИТЛОВІ ПРИМІЩЕННЯ «ЄВРОБАНКУ» У ЦЕНТРІ КИЄВА ПРОДАЮТЬСЯ НА ПРОЗОРО

10.07.2019

2 пов 3ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування продає два нежитлові приміщення, що перебувають на балансі ПАТ КБ «ЄВРОБАНК».

Торги відбудуться 29 липня 2019 р. за голландською моделлю аукціону.

Приміщення розташовані в бізнес-центрі «Європа Плаза», за адресою Бульвар Тараса Шевченка, 35, біля площі Перемоги – фактично в центральній частині Києва. В пішій доступності розташовані Центральний залізничний вокзал та кілька станцій метрополітену. Добре розвинена транспортна інфраструктура дозволяє дістатися з офісу практично в будь-яку точку столиці.

Приміщення повністю обладнані всіма необхідними інженерними системами, а саме: системами водопостачання та електроживлення, пожежогасіння, додатковою системою кондиціонування, яка посилює роботу основної, що функціонує в бізнес-центрі. Також є система контролю доступу до приміщень з пультом керування та система відеоспостереження. Особливо варто зауважити наявність окремої екранованої серверної кімнати, в яку заведені всі мережеві комунікації з двох приміщень. У приміщеннях виділено кімнату охоронця, куди виведені системи відеоспостереження та пожежної сигналізації, а також передбачені підключення до пультової сигналізації.

Офіси продаються двома окремими лотами.

До лоту GL22N05951 увійшли приміщення загальною площею 504,6 кв. м. та основні засоби, які належать ПАТ КБ «ЄВРОБАНК» в кількості 736 шт.

Початкова ціна лоту - 44,6 млн грн.

Більше інформації про заплановані торги та склад цього лоту можна дізнатися на Інформаційному порталі Фонду гарантування за посиланням http://torgi.fg.gov.ua/catalog/nerukhom-st/203705/index.php?lang=ua або на сайті ProZorro.Продажі.

До лоту GL22N05952 увійшли приміщення загальною площею 529,1 кв.м, що належить ПАТ КБ «ЄВРОБАНК», та основні засоби, які належать  ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» в кількості 521 шт.

Початкова ціна лоту - 49,2 млн. грн

Більше інформації про заплановані торги та склад цього лоту можна дізнатися на Інформаційному порталі Фонду гарантування за посиланням http://torgi.fg.gov.ua/catalog/nerukhom-st/203707/index.php?lang=ua або на сайті ProZorro.Продажі.

3 пов 4 3 пов 53 пов 32 пов 42 пов 22 пов 1